O superbă actriță româncă va juca într-un film cu superstarul Ed Sheeran. Cine este Ruxandra Porojnicu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stabilită în Marea Britanie de aproape nouă ani, actrița româncă Ruxandra Porojnicu este foarte apreciată, având roluri importante atât în film, cât și în teatru.

Ruxandra Porojnicu a devenit faimoasă în Marea Britanie după ce a jucat timp de doi ani, în perioada 2019-2021, în popularul serial ”Coronation Street”, unde a interpretat rolul Alinei Pop pe parcursul a 144 de episoade.

Iar proiectele importante continuă pentru actrița plecată din România în 2014. Începând cu 14 martie, Ruxandra Porojnicu va interpreta rolul Ana în piesa de teatru ”Stray Dogs”, ce va fi jucată la Theatre503 din Londra, teatru înființat în 1982. Ruxandra a fost selectată pentru acest rol, unul important, ca urmare a succesului avut cu rolul din serialul ”Coronation Street”. Piesa de teatru este regizată de către Theo Chester, un dramaturg britanic în plină acensiune, și va fi jucată timp de mai multe săptămâni la Londra.

Ruxandra Porojnicu va avea de asemenea un rol important în filmul ”Sumotherhood”, regizat de către Adam Deacon. Filmările au început deja în urma cu câteva săptămâni la Londra. Ruxandra va juca printre alții alături de superstarul Ed Sheeran, unul dintre cei mai apreciați și bine vânduți artiști britanici din toate timpurile.

Adam Deacon, regizorul filmului ”Sumotherhood”, ce va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie la finalul anului, a câștigat în 2012 premiul BAFTA Rising Star, însă ulterior a ales să facă o pauză profesională timp de câțiva ani, după ce a fost diagnosticat ca bipolar în 2015.

Ruxandra Porojnicu s-a născut pe 5 iulie 1992 în Bucureşti şi a jucat în serialul ”Aniela” între 2009 şi 2010.

Foarte activă pe reţelele sociale, Ruxandra Porojnicu are aproape 63.000 de urmăritori pe Instagram şi peste 13.400 de urmăritori pe contul său oficial de Twitter.

Ruxandra a plecat acum nouă ani în Marea Britanie pentru a își urma marele vis de a deveni actriță.

La început a făcut curățenie pe un șantier, însă având o experiență de chelneriță în țara natală, experiență dobândită în perioada în care studia actoria, Ruxandra și-a trimis CV-ul mai multor restaurante importante din Londra. Ulterior a fost angajată în Londra la Pizza Express, lucrând acolo timp de patru ani și economisind bani. În timpul liber, Ruxandra a urmat cursuri de actorie. Iar în februarie 2019 a fost selectată pentru un rol important în popularul serial ”Coronation Street”. Pentru a creiona cât mai bine personajul interpretat, Ruxandra Porojnicu a stat de vorbă cu mai multe victime ale sclaviei.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite