Netflix a publicat primul vizual pentru serialul regizat de Tim Burton despre Familia Addams - FOTO VIDEO

0
0
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Netflix a publicat primul vizual pentru serialul regizat de Tim Burton despre Familia Addams, care va avea premiera în toamnă.

Celebrul regizor Tim Burton a imaginat pentru platforma de streaming Netflix un serial dedicat personajului Wednesday Addams.  

Regizorul filmelor „Beetlejuice” şi „Edward Scissorhands”, cunoscut pentru umorul său burlesc şi macabru, a realizat pentru Netflix primul serial, inspirat de Familia Addams. 

Cu „Wednesday”, Tim Burton o urmăreşte pe Wednesday Addams la universitate, în timp ce încearcă să-şi stăpânească puterile psihice şi să rezolve o crimă care îi terorizează oraşul. Serialul va combina povestea poliţistă cu cea fantastică. 

În aşteptarea lansării, prevăzută în această toamnă, Tim Burton a dezvăluit un vizual. Wednesday este jucată de Jenna Ortega („Scream”), în timp ce Catherine Zeta-Jones este Morticia şi Luis Guzmán este Gomez.

Nu se ştie încă cine va juca personajul Unchiul Fester. Identitatea interpretului său este ţinută secretă, precizează The Hollywood Reporter. Christina Ricci, care a fost Wednesday în filmele anilor 1990, s-a alăturat distribuţiei. Rolul ei nu a fost dezvăluit.

Tim Burton colaborează la acest serial cu scenariştii Alfred Gough şi Miles Millar, care au realizat „Smallville”, un serial despre Superman difuzat în anii 2000. Burton regizează cele opt episoade din „Wednesday”.

Adaptat frecvent pentru film şi televiziune, în live-action şi animaţie, „Familia Addams” este o creaţie a caricaturistului american Charles Addams.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite