INTERVIU Ana Ularu a dezvăluit ce a provocat-o Keanu Reeves să facă: E un partener minunat, foarte generos şi haios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Ularu şi Keanu Reeves în filmul „Siberia“
Ana Ularu şi Keanu Reeves în filmul „Siberia“

Invitată la „Pastila de motivaţie“, Ana Ularu a dezvăluit ce a învăţat de la Keanu Reeves în timpul filmărilor pentru „Siberia“ şi ce impresie puternică i-a lăsat renumitul actor.

Ana Ularu (32 de ani) este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Mâine, 6 noiembrie, Ana poate fi văzută în spectacolul „O intervenţie“, de la ora 19.30, la Teatrul Act.

Actriţa a vorbit în cadrul rubricii „Pastila de motivaţie“ despre filmările pentru „Siberia“, povestind lucrurile pe care le-a învăţat la provocarea starului canadian Keanu Reeves (54 de ani). 

Cei doi interpretează personajele principale din „Siberia“, thrillerul despre un comerciant american de diamante (Reeves) şi femeia pe care o iubeşte (Ularu), prinşi în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante şi serviciul federal de informaţii. 

La rândul lui, Keanu Reeves a vorbit în termeni laudativi despre româncă: „Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul şi meşteşugul ei, în sine – este o actriţă cu foarte multă experienţă“.

Într-un interviu video, Ana Ularu ne-a dezvăluit că, la îndemnul lui Keanu Reeves, a învăţat câteva cuvinte în rusă, dar şi să conducă o maşină. 

Adevărul: Cum este să joci alături de Keanu Reeves?

Ana Ularu: Keanu Reeves este minunat. Este un partener foarte generos şi haios. Toate lucrurile care se ştiu despre el, că este un om de treabă şi absolut normal, sunt o subestimare. Este un om cu atât mai drăguţ.

Cum au fost filmările pentru „Siberia“?

A fost ca şi când ai face teatru bun timp de două luni. Am discutat, am repetat foarte mult, acest lucru este esenţial atunci când îţi construieşti personajul.

Fiecare film în parte aduce noi experienţe. Ce ai învăţat odată cu filmările pentru „Siberia“?

Păi, am învăţat să conduc. La provocarea lui Keanu Reeves s-a întâmplat chestia asta. Am mai învăţat un pic de rusă şi, în afară de asta, mi-am ţinut activă imaginaţia.

Ce faci când ai emoţii înainte de spectacol?

Le las să funcţioneze în mine şi să mă facă vulnerabilă, emoţiile mă conectează cu partenerul meu. Eu cred că emoţiile sunt pozitive atâta timp cât nu produc trac, nu sunt distructive sau produc anxietate.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite