Filmul psihologic de pe Netflix care a cucerit toată planeta. Finalul misterios a creat dezbateri aprinse VIDEO

0
Publicat:

Îți plac filmele misterioase și psihologice? O producție spaniolă de pe platforma de streaming Netflix, recomandată de Click!, te va deruta și te va ține în suspans pe tot parcursul filmului. Finalul filmului te va pune cu siguranță pe gânduri.  

Este vorba despre „God's Crooked Lines” („Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” n.r), un thriller psihologic de la Netflix care a captivat de la lansare publicul din întreaga lume.

Lansat în 2022 și ajuns rapid în Top 10 cele mai vizionate filme de pe platforma de streaming, spectatorii lăudând filmul derutant, „Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu” este regizat de Paulo Oriol, cel care a făcut și pelicula de succes „Contratiempo”, iar actrița Bárbara Lennie o interpretează pe protagonistă.  

God's Crooked Lines FOTO Netflix
God's Crooked Lines FOTO Netflix

Despre ce este vorba în producția spaniolă

Detectivul particular Alice Gould (Bárbara Lennie) se internează într-un centru psihiatric, pretinzând că suferă de paranoia. Însă, scopul ei real este de a investiga un deces al unui pacient și de a dezlega misterul morții acestuia Cu toate acestea, realitatea cu care se va confrunta în detenție îi va depăși așteptările și îi va pune la îndoială propria sănătate mintală.

Pelicula, asemănată cu filmul „Shutter Island”, cu Leonardo DiCaprio

De asemenea, pe parcurs, află că totul a fost o înscenare. De fapt, a fost mințită de la început, doar pentru a se interna de bună voie în centrul psihiatric. Și totuși, este ăsta adevărul, sau chiar suferă de o boală? 

 Articolul integral, în Click!

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite