Filmul „Oh, Ramona!“, disponibil pe Netflix. Reacţia protagonistului: „Mi-a venit să plâng“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Holly Horne şi Bogdan Iancu FOTO Cinemagia
Holly Horne şi Bogdan Iancu FOTO Cinemagia

Comedia romantică „Oh, Ramona!“, în regia Cristinei Jacob, este disponibilă începând de sâmbătă dimineaţă, 1 iunie, în 190 de ţări prin intermediul platformei globale Netflix.

După ce a stabilit recorduri în cinematografe, cu 260.531 de spectatori în cele 12 săptămâni în care a rulat pe marile ecrane româneşti, filmul „Oh, Ramona!“ este disponibil de sâmbătă, 1 iunie, pe Netflix, atât pentru utilizatorii platformei din România, cât şi la nivel global, scrie Mediafax

„Sunt extrem de onorat, platforma asta a crescut enorm de mult în ultimul timp şi nu că nu m-aş fi gândit niciodată că o să joc în genul ăsta de film şi că o să ajung aici. Cumva pare că e o chestie super-departe... şi nu e. Sunt extrem de bucuros. Când am aflat mi-a venit să plâng“, a fost prima reacţie a protagonistului Bogdan Iancu după ce pelicula „Oh, Ramona!“ a devenit disponibilă pe Netflix.

   

image

Bogdan Iancu FOTO Cinemagia

Regizorul comediei, Cristina Jacob, a declarat despre apariţia filmului pe Netflix: „Mă bucur să ştiu că filmul ajunge în toată lumea, la toţi adolescenţii, în toate limbile lumii, pentru că acest film l-am facut despre şi pentru ei. Netflix asta reuşeşte să facă, să ajungă, fără bariere de timp şi spaţiu, în casele tuturor“.

„Mi se pare ceva incredibil şi mă bucur mult că se întâmpă acest parteneriat cu Netflix, fiindcă în acest moment, în ceea ce înseamnă piaţa de filme pe online, este cel mai fain lucru care ţi se poate întampla. Oricum, mie încă mi se pare de necrezut ca de la o postare pe Facebook acum cinci ani, s-a ajuns astăzi la această discuţie. E un sentiment minunat. Sperăm să se uite cât mai mulţi oameni la el“, a adăugat scenaristul Andrei Ciobanu, autorul cărţii după care s-a făcut filmul.

andrei ciobanu si cristina jacob

Andrei Ciobanu şi Cristina Jacob

„Oh, Ramona“ este rescrierea cinematografică a cărţii lui Andrei Ciobanu pe care regizorul şi scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.

„Un film despre noua generaţie de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine şi la rău – după modele şi stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viaţa lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalităţile şi comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până şi vocabularul, tot mai romglez, ne arată forţa acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim“, declara Cristina Jacob.

Imagine indisponibilă

„Oh, Ramona“ urmăreşte transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care îşi trăieşte autoironic prima poveste de dragoste, inocentă şi neîmpărtăşită, în alternanţă cu a doua poveste, intensă şi nebunească, incapabil să facă o alegere.

Imagine indisponibilă

Holly Horne, Bogdan Iancu, Cristina Jacob

Imagine indisponibilă

Povestea românească din ficţiunea autobiografică „Suge-o, Ramona“ a lui Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob, a devenit în viziunea şi execuţia regizorului un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite