Filme de acţiune. Şase recomandări pentru acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de acţiune. „Terminatorul” va fi pe Pro TV
Filme de acţiune. „Terminatorul” va fi pe Pro TV

Programul TV al acestui sfârşit de săptămână anunţă câteva filme de acţiune interesante. Iată câteva recomandări pentru acest weekend:

Filme de acţiune. Sâmbătă. 300: Ascensiunea unui Imperiu. HBO. 21:55. Spartanii au iar de luptat cu perşii. Iar Regele lor, Xerxes, mai dezlănţuit ca în trecut, nu are limite. Îşi doreşte ca imperiul său să înghită toată lumea civilizată cunoscută la data aceea. El continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile.

Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistocle care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti. Sacrificiul spartan la Termopile nu trebuie să rămână în van. Moartea Regelui lor trebuie răzbunată. Lupta va fi acum mai sângeroasă ca oricând. Şi, de data aceasta, cu alianţe şi duşmani noi, bătălia nu se mai dă pe uscat, ci pe mare.

Filme de acţiune. Sâmbătă. Vânătorul. Cinemax. 19:35. Mr. Cool, Steve McQueen, îl joacă aici pe Ralph "Papa" Thorson, celebru vânător de recompense. Din nefericire, actorul a decedat la scurt timp după. Metodele lui sunt atipice, mereu riscante şi la limita legalului, forţând prin măsuri extreme. Lupta pentru a prinde răufăcătorul pe urmele căruia se află e dură, iar viaţa lui este deseori în pericol.

Filme de acţiune. Sâmbătă. Terminatorul. Pro TV. 22:30. Doi luptători din viitor sunt trimişi înapoi în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja. Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgosteşte de femeia pe care o protejează şi-şi sacrifică viaţa pentru ea. 

De ce această luptă mortală în jurul ei? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverşunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naşte într-o zi, John Connor, va deveni liderul supravieţuitorilor unui nimicitor război nuclear şi va salva omenirea de revolta maşinilor.

Filme de acţiune. „Apel de urgenţă”, pe Cinemax 2 

Filme de acţiune. Furia. Duminică. Digi Film. 20:00. Când un mafiot rus îi răpeşte fiica unui interlop care acum a renunţat la viaţa de infractor, acesta se vede nevoit să-i cheme la ordin foştii parteneri ca să-şi facă singur dreptate.

Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viaţă de infractor alături de tovarăşii săi, Kane (Max Ryan) şi Doherty (Michael McGrady), până într-o noapte când fură banii unui mafiot rus care-i iese în cale tocmai când se ducea la şeful lui să-i ducă nişte bani. Captura e mult prea mare ca să-I lase indiferenţi, aşa că alege să fugă cu banii. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii, dar şi un pistol Tokarev. Însă gestul lui declanşează un război în toată regula între familia lor de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi instruieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până se calmează lucurile, urmând ca apoi să împartă banii frăţeşte. 

Filme de acţiune. Străzile îndurării. Duminică. Pro Cinema. 0:30. Povestea filmului se axează în jurul a doi fraţi, Jeremiah şi John, aflaţi la capetele opuse ale legii. Jeremiah este preot în devenire în timp ce John, abia ieşit din închisoare, lucrează pentru Rome, un condamnat periculos. Pe parcursul filmului cei doi fraţi se vor întâlni, Jeremiah ajungând să fie răpit de Rome şi John să îi ia locul lui Jeremiah în viaţa de zi cu zi.

Filme de acţiune. Duminică. Apel de urgenţă. Cinemax 2. Casey, o adolescentă americană (interpretată de Abigail Breslin) este răpită de un ucigaş în serie (interpretat de Michael Eklund). Din portbagajul maşinii acestuia, ea reuşeşte să telefoneze de pe mobil la 911, Centrul de Apeluri de Urgenţă. Din acel moment, viaţa ei depinde de vocea de la capătul firului, a cărei posesoare este hotărâtă să mobilizeze toate resursele disponibile pentru a o găsi.

Serviciul lui Jordan (Halle Berry), operatoare la 911, nu este pentru cei slabi de inimă. De mulţi ani în această slujbă, Jordan a salvat mii de vieţi, o singură dată confruntându-se cu o situaţie cu deznodământ tragic. Acest incident îi bulversează viaţa şi, susţinută de iubitul ei, Paul (Morris Chestnut), poliţist de meserie, face eforturi să uite şi să meargă mai departe. 

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite