„Django Dezlănţuit“, prima peliculă a lui Tarantino în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristoph Waltz a fost distins cu Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar graţie rolului vânătorului de recompense FOTO Outnow.ch
Cristoph Waltz a fost distins cu Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar graţie rolului vânătorului de recompense FOTO Outnow.ch

„Django Dezlănţuit“, ce va debuta pe marile ecrane chineze pe 11 aprilie, este primul film regizat de Quentin Tarantino care pătrunde pe piaţa cinematografică din China.

Western-ul ce îl are ca protagonist pe Django, un sclav liber, a avut încasări de 241 de milioane de dolari în străinătate şi 161 în SUA. Potrivit publicaţiei „Los Angeles Times“, încă nu s-a confirmat cât timp va rula pelicula în cinematografele chineze. Printr-un angajament cu guvernul chinez, de regulă, majoritatea filmelor străine sunt limitate la o prezenţă de o lună în cinematografe.

„Django Dezlănţuit“, datorită căruia Tarantino a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun scenariu original, are puterea de a atrage specatorii chinezi. Filmul abundă în actori talentaţi precum Leonardo DiCaprio, Cristoph Waltz (distins cu Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar graţie rolului vânătorului de recompense din „Django Dezlănţuit“) şi Jamie Foxx, care au făcut tot posibilul pentru a reda atmosfera din America sudistă a anilor 1850.

„În general chinezii ştiu despre trecutul Americii, ştiu de lucrurile rele care se întâmplau acolo. Au învăţat despre sclavie şi Vestul Sălbatic la şcoală. Dacă vor auzi de un film american cu violenţă şi împuşcături, sigur vor fi interesaţi sa-l vadă“, a declarat Stanley Chao, un consultant în afaceri cu chinezii. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite