„Alice in Borderland“, sezonul 2, are premiera pe 22 decembrie, pe Netflix VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Netflix a publicat trailerul oficial al sezonului 2 din „Alice in Borderland“ pe 3 decembrie. Unele dintre personajele preferate din „Alice in Borderland“ sezonul 1 nu se vor mai întoarce în noile episoade.

„Alice in Borderland” revine pe Netflix cu noi episoade. Au trecut doi ani de când l-am văzut ultima dată pe Arisu (Kento Yamazaki) eliminând o serie de jocuri mortale pentru a încerca să se întoarcă în lumea pe care a cunoscut-o cândva.

Fiecare joc corespunde unei cărți dintr-un pachet, iar până la finalul primului sezon supraviețuitorii au eliminat cărțile numerotate. În Alice in Borderland - sezonul 2, Arisu și jucătorii rămași trebuie să abordeze jocurile cu cărți cu fețe, scrie TV Mania.

„Alice in Borderland“ îl urmărește pe Arisu în timp ce se află într-un Tokyo alternativ în care majoritatea oamenilor au dispărut. El nu are nicio idee despre ce s-a întâmplat, dar trebuie să participe la concursurile misterioase pentru a câștiga „vize” care îl vor împiedica să fie executat.

Pe parcurs, se întâlnește cu Usagi (Tao Tsuchiya), un alpinist care devine partenerul lui Arisu pentru a afla ce se întâmplă.

Sezonul 1 din Alice in Borderland a avut premiera în decembrie 2020, iar cel de-al doilea sezon se lansează pe final decembrie 2022.

Netflix a publicat trailerul oficial al sezonului 2 din Alice in Borderland pe 3 decembrie.

Videoclipul începe cu câteva scene din sezonul 1 – inclusiv „Dead or Alive”, primul joc pe care Arisu și prietenii săi l-au jucat.

image

„Alice in Borderland“, sezonul 2, va avea premiera pe 22 decembrie 2022.

Unele dintre personajele preferate din Alice in Borderland Sezonul 1 nu se vor mai întoarce în noile episoade, fiind vorba de Chota și Karube.

Kento Yamazaki joacă rolul lui Arisu, în timp ce Tao Tsuchiya joacă rolul lui Usagi. De asemenea, îi vom revedea pe Nijiro Murakami în rolul lui Chishiya și pe Akaya Miyoshi în rolul lui Ann.

Dori Sakurada îl interpretează pe Niragi, iar Aya Asahina se întoarce pentru a o interpreta pe Kuina. Sezonul 2 îi va avea, de asemenea, pe Sho Aoyagi în rolul lui Aguni și pe Riisa Naka în rolul lui Mira.

În martie 2022, Netflix a postat un videoclip în care membrii distribuției vorbesc despre faptul că au terminat filmările la cel de-al doilea sezon din „Alice in Borderland“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite