A fost lansat primul trailer pentru „Frumoasa şi Bestia“: Emma Watson, în rolul principal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Watson o va interpreta pe Belle în adaptarea cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia“ FOTO Getty Images
Emma Watson o va interpreta pe Belle în adaptarea cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia“ FOTO Getty Images

Noua adaptare cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia/ Beauty and the Beast“ dispune de primul trailer, care o prezintă doar pentru câteva secunde pe actriţa Emma Watson, interpreta personajului principal feminin, Bella.

Filmul este regizat de Bill Condon, cel care a lucrat şi la trilogia „Twilight/ Amurg“, iar scenariul este semnat de Stephen Chbosky. Actriţa britanică Emma Watson (26 de ani), cunoscută pentru interpretarea Hermionei Granger din franciza de succes „Harry Potter“, va juca rolul eroinei Belle. „Este un rol important al evoluţiei mele, este aproape ireal că voi putea să dansez pe acordurile «Be Our Guest» şi să cânt «Something There». Copilul de şase ani din mine dansează de fericire acum. E cazul să încep să iau lecţii de canto. Abia aştept să vedeţi filmul“, scria actriţa pe Facebook anul trecut. 

Din distribuţie mai fac parte Dan Stevens (Bestia), Luke Evans (Gaston), Ian McKellen (Cogsworth), Ewan McGregor (Lumiere) şi Emma Thompson (Mrs Potts). 

Cele mai recente filme de acest gen, „Maleficent“, cu Angelina Jolie în rolul princial, „Cenuşăreasa“, cu Lily James şi Richard Madden în rolurile principale, şi „Cartea Junglei“ au obţinut încasări considerabile la nivel global.

Basmul „Frumoasa şi bestia“ a beneficiat de numeroase ecranizări de-a lungul timpului, de la pelicula din 1903 regizată de Jean Cocteau până la cea mai recentă ecranizare în variantă franceză, „La belle et la bête“, de Christophe Gans, care a deschis Festivalul de Film de la Berlin din 2014, scrie Mediafax.

Spre deosebire de „Cenuşăreasa“, unde este vorba de dragoste la prima vedere, şi de „Frumoasa din pădurea adormită“, în care eroina se îndrăgosteşte după un singur sărut, Frumoasa petrece ceva timp în preajma Bestiei, îi îndrăgeşte sufletul, iar apoi, ca o răsplată, vraja se risipeşte şi ea vede că are motive să-i îndrăgească şi chipul. Adevăratul mesaj al poveştii, pe lângă cel care spune că dragostea adevărată învinge întotdeauna, este acela că adevărata frumuseţe trebuie căutată în interiorul fiecăruia dintre noi.

Prima versiune i-a aparţinut Gabriellei de Villeneuve şi a fost publicată în 1740 în „Le jeune américuaine et les contes marins“. Versiunea cea mai cunoscută a poveştii este cea semnată de Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont, publicată prima dată în 1756.

După lansarea din 1991 a filmului animat „Frumoasa şi Bestia“, Disney a adunat profituri de 145 de milioane de dolari, iar producţia a fost transformată şi într-o piesă pe Broaway.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite