Daniel Gillies, starul din „The Originals“, vine la Comic Con 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul canadian Daniel Gillies (42 de ani), celebru pentru rolul din serialul „The Originals“, va fi prezent la East European Comic Con, înlocuindu-l astfel pe Giancarlo Esposito, care a anunţat că nu va mai putea participa la eveniment.

Actorul Giancarlo Esposito (60 de ani), cunoscut din „Breaking Bad“ şi „Better Call Saul“, a fost nevoit să-şi anuleze prezenţa la East European Comic Con, de la Romexpo, din perioada 18-20 mai, din cauza reprogramării unor filmări chiar în perioada evenimentului de la Bucureşti. 

Reprogramarea a fost necesară din cauza unei accidentări la picior a lui Esposito, care a întârziat astfel filmările la proiectul său actual, explică reprezentanţii actorului. 

În schimb, Daniel Gillies va veni la Comic Con 2018, un actor cunoscut şi apreciat pentru rolul lui Elijah Mikaelson din serialul fenomen „The Originals“, dar şi pentru interpretarea lui John Jameson din „Spider-Man 2“, acolo unde a fost coleg de platou cu Tobey Maguire, Kirsten Dunst şi James Franco. Actorul a avut şi roluri episodice în seriale binecunoscute precum „Masters of Horror“, „NCIS“ şi „True Blood“. Daniel Gillies va fi prezent pentru panel, autografe şi poze sâmbătă, 19 mai, în a doua zi de eveniment.

Imagine indisponibilă

David Gillies FOTO Getty Images

Cei care şi-au achiziţionat bilete pentru autografe sau poze cu Giancarlo Esposito le pot folosi pentru actorii Daniel Gillies, Jim Beaver şi Andrew Scott, fără vreun alt cost suplimentar.

Abonamentele valabile toate cele trei zile se pot achiziţiona online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din reţeaua Eventim. 

Cei care îşi doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face  de la punctele de vânzare de unde şi le-au achiziţionat. În ceea ce priveşte biletele cumpărate online, recuperarea se poate realiza în termen de 10 zile, printr-un e-mail trimis site-urilor reţelelor de pe care au fost cumpărate.

 Astfel, la cea de-a şasea ediţie East European Comic Con, publicul va avea şansa de a se întâlni cu şase actori internaţionali: David Gillies („The Originals“, „Spider-Man“), Gethin Anthony („Game of Thrones“, „Aquarius“), Andrew Scott („Sherlock“), Jim Beaver („Supernatural“, „Deadwood“), Staz Nair („Game of Thrones“, „Humans“) şi Chris Rankin („Harry Potter“).

Totodată, pe Aleea Artiştilor de la East European Comic Con vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta“), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men“, „Moon Knight“, „X-Factor“, „Batman Eternal“ şi „Superman Unchained“) şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile ingenioase ale vieţii lor de zi cu zi).

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite