Ce înseamnă când visezi că eşti în cădere

Ce înseamnă când visezi că eşti în cădere

Corpul şi subconştientul intră într-un fel de şoc ce generează convulsii FOTO Shutterstock

Aproape orice persoană experimentează ciudata senzaţie de cădere în timpul somnului. Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când cazi în vis? La nivel fizic şi psihic se petrec lucruri la care poate nu te-ai fi gândit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mulţi experimentează senzaţia de ameţeală şi de cădere în timpul visului. Dacă şi ţie ţi s-a întâmplat, ai observat, desigur, că trăirea este destul de bizară şi dificil de uitat. Există cel puţin o explicaţie, iar un expert în somnologie a oferit detalii surprinzătoare.

Te-ai aşezat în pat, după o zi plină şi tot ce vrei este să te odihneşti, să-ţi încarci bateriile. Imediat ce ai închis ochii, simţi că-ţi pierzi echilibrul şi te ia o stare uşoară de greaţă, inexplicabilă, urmată de un sentiment de neputinţă. Când cazi în vis, corpul şi subconştientul intră într-un fel de şoc ce generează convulsii. Nu e chiar un început bun pentru un somn odihnitor, binemeritat, nu?

Află aici care este explicaţia atunci când cazi în vis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: