Alimente care stopează dezvoltarea celulelor canceroase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Datorită cantităţii mari de antioxidanţi pe care îi conţine, turmenicul inhibă evoluţia cancerului către etapa de metastază.
Datorită cantităţii mari de antioxidanţi pe care îi conţine, turmenicul inhibă evoluţia cancerului către etapa de metastază.

Una din cele mai mari probleme de sănătatea ale secolului, cancerul, afectează tot mai multe persoane. Anumite alimente te ajută să ţii această maladie la distanţă.

Numărul mare de pacienţi afectaţi de diferitele forme de cancer i-a determinat pe cercetători să studieze mult mai amănunţit acest fenomen astfel că ai eu ajuns la concluzia conform căreia în organismul uman există o moleculă denumită  TIC 10 care este responsabilă cu activarea unei proteine ce ajută corpul uman să lupte împotriva celulelor canceroase, oprind  dezvoltarea tumorilor.

Turmericul conţine antioxidanţi

Unul dintre studiile făcute la Munchen asupra proprietăţilor acestui condiment a scos la iveală faptul că datorită cantităţii mari de antioxidanţi pe care îi conţine, turmenicul inhibă formarea metastazelor. Nu se cunosc efecte secundare ale consumului de turmenic.

Deşi se regăseşte mai ales în bucătăria  indiană, curcuma, substanţa principală din turmenic se bucură de adevărate proprietăţi antiinflamatoare, este capabil să calmeze tusea şi durerea de gât dar şi să prevină depresia.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte alimente combat cancerul!

Tot ce trebuie să ştii despre insulină

Nu consuma niciodată aceste alimente dacă iei medicamente!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite