Dan Mazilu

Dan Mazilu

Jurnalist
 • acum 7 ani

  Domnule Ciobotea, excomunicaţi-mă!

  Domnule Dan Ilie Ciobotea (nu-mi puteţi cere să vă spun PF Daniel, după cum nici eu nu pretind să-mi ziceţi Obi - Wan Kenobi), am aflat, cu tristeţe, că aţi excomunicat trei vrânceni pentru „păcatul” de a nu se supune deciziilor dvs. - decizii pe care le-aţi luat fără a-i consulta, deşi ele îi priveau în mod direct.

 • acum 7 ani

  Despre bătaia din troleu

  Aţi văzut clipul: o femeie fumează o ţigară electronică, un bătrân îi cere să renunţe. Ea refuză, el o jigneşte, ea fumează şi-l ofensează, el o păruieşte. Ea ţipă, unii se dau deoparte, deranjaţi, altul filmează, un al treilea îşi spune părerea despre viaţa sexuală a femeii, şoferul continuă să conducă de parcă în spatele lui pasagerii ar face schimb de prăjiturele.

 • acum 7 ani

  Ţii post fără rost? Lucru prost!

  Am întâlnit mulţi oameni care „ţin post”. Nu mi-a fost greu să-i identific: cu toţii declară, cu o mândrie abia ascunsă, că-n cutare zi nu bagă-n gură cutare lucru. Şi toţi fac asta pentru a-i cădea cu tronc lui Dumnezeu.

 • acum 7 ani

  Femeia a murit. Bine c-am salvat barza!

  Marţi, 3 martie 2015. În Monitorul Oficial al României apare Ordinul de ministru 387/2015, al cărui obiect este mutarea unui cuib de barză de pe un stâlp electric pe altul. Sâmbătă, 7 martie 2015, o bătrână în vârstă de 82 de ani, care supravieţuise unui stop cardiorespirator, moare degerată pe câmp, după ce medicii au lăsat-o să părăsească spitalul în papuci şi halat, la doar câteva ore după resuscitare.

 • acum 7 ani

  Despre hotărârea C(N)A al BOR referitoare la ora de religie

  Ce-ar fi dacă în locul religiei, din care un copil de 7-9 ani nu prea înţelege nimic (Dumnezeu, deşi Unul, e inclus în Sfânta Treime, la început fiind Cuvântul...), să se facă reclamă TV orei de educaţie civică? Aştept cu nerăbdare ziua în care localnicii vor lăsa ţuica din mână când jandarmii le curăţă şanţurile de pe marginea uliţei, jinduiesc după România în care, când ai nasul înfudat, nu foloseşti trotuarul ca batistă...

 • acum 7 ani

  PF Daniel faţă cu reacţiunea

  Încercând să combată ceea ce el consideră a fi critica principală a prezenţei Religiei în şcoli („nu este o ştiinţă”), PF Daniel nu face decât să-şi ridice opozanţii în cap, anunţând nu doar că religia este o ştiinţă, ci chiar că este „ştiinţa cea mai profundă”. Chiar dacă nu duce lipsă de pompieri, Daniel n-ar trebui să pună singur paie pe foc. Religia este orice, dar nu este o ştiinţă.

 • acum 7 ani

  The romanians are coming. In the bush

  „The romanians are coming” e bun. E bine filmat şi nu-i nici pe departe ofensator. OK, nu-i Columna, nu-i Mihai Viteazu, nu-i nici Wild Carpathia, nu e despre Eminescu, Vuia, Ana Aslan, Viscri sau laserul de la Măgurele. E doar despre nişte amărâţi care dorm pe sub podurile englezeşti ca să aibă câţiva euro pe care să-i trimită acasă, în România.

 • acum 7 ani

  Se cunună robul lui Dumnezeu cu roaba lui Zgonea

  Deputatul UDMR Szabo Odon a iniţiat un proiect de lege care, dacă trece prin Parlament, le va permite preoţi lor să oficieze şi căsătoria civilă, nu doar pe cea religioasă. Măsura e menită, spune iniţiatorul ei, să-i scutească pe miri de un drum inutil (aţi înţeles, drumul inutil este la Starea Civilă, nu la Biserică).

Vezi mai multe
Modifică Setările