Violeta Alexandru: „PNL Bucureşti a adoptat o rezoluţie de susţinere a lui Ludovic Orban”. Ce spune despre absenţa unor şefi de sectoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru/ Facebook
Violeta Alexandru/ Facebook

Preşedinta PNL Bucureşti Violeta Alexandru a declarat, pentru News.ro, că organizaţia a votat, în unanimitate, susţinerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la şefia formaţiunii. Chestionată despre absenţa unor colegi la şedinţă, precum Ciprian Ciucu, Cristian Băcanu, Pavel Popescu şi Stelian Bujduveanu, ea a explicat că unii colegi au participat online, alţii au fost fizic în sală.

„Rezoluţia a fost adoptată. A fost doar o confirmare formală pentru că organizaţiile de sector, în aceste săptămâni, au făcut acelaşi lucru peste tot. Nu a fost decât să centralizez ceea ce deja s-a întâmplat. Unii colegi au fost online, alţii au fost fizic în sală. Alţii m-au sunat. Nu e ca şi cum votam pentru candidatura domnului preşedinte, ci a fost o declaraţie care sumariza practic ce s-a întâmplat la sectoare. Ei făcuseră oricum la sectoare, oricum se întâmplase în fiecare sector şi nu am făcut decât să centralizez toată situaţia. Dar da, sigur că a trecut”, a afirmat Violeta Alexandru vineri pentru News.ro.

Chestionată despre absenţa liderului PNL Sector 6 Ciprian Ciucu, liderului PNL Sector 4 Pavel Popescu, liderului PNL Sector 5 Cristian Băcanu şi a viceprimarului Bucureştiului Stelian Bujduveanu, Violeta Alexandru a răspuns: „Nu au absentat”.

„Pavel Popescu mi-a zis că este plecat din Bucureşti şi nu a reuşit să intre. Unii au intrat online. Nu e vorba că doar eu am votat şi cu încă un om. Ciprian Ciucu a intrat ulterior. A fost unanimitate de voturi. Oricum nu era ceva ce era o surpriză. Se întâmplase la sectoare. Ei au votat în sectoarele lor, că fiecare e membru la câte un sector”, a completat Alexandru.

Pe 12 martie, organizaţia PNL Sector 1 a decis să îi acorde sprijinul preşedintelui partidului Ludovic Orban pentru un nou mandat, la următoarele alegeri care vor avea loc la Congresul formaţiunii. Şi filiala PNL Sector 3 a anunţat, la începutul lunii februarie, susţinerea lui Orban pentru un nou mandat la şefia PNL. 

La începutul lunii februarie, Ludovic Orban a anunţat şi-a informat colegii că intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congres.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite