Vîlceanu: Dincolo de cei 29 de miliarde pe care îi vom putea lua prin PNRR, foarte important este că avem aceste 64 de reforme care vor schimba România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Dan Vîlceanu, propus ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a afirmat la audierea de miercuri din comisiile parlamentare de specialitate că există 64 de reforme importante pentru România, pe lângă cele 29 miliarde pe care le vom lua prin PNRR.

„Dincolo de cei 29 de miliarde pe care îi vom putea lua prin PNRR, foarte important pentru România şi pentru români este că avem aceste 64 de reforme  care vor schimba România, 64 de reforme care, din diverse motive politice, au fost uitate în cei 30 de ani de la Revoluţie. Aş vrea să avem o dezbatere, să putem discuta, nu numai astăzi, ci şi în viitor şi îmi doresc ca dialogul nostru să fie unul permanent” a declarat Dan Vîlceanu.

Referitor la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, liberalul a precizat că în cazul în care va exista o întârziere mică, ea va putea fi recuperată şi a adăugat că întârzierea ar putea veni din cauza situaţiei politice din ultima perioadă.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite