VIDEO Barna: Referendumul nu a fost validat de cetăţenii României. România refuză să facă paşi înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul USR Dan Barna. Foto: Eduard Enea.
Liderul USR Dan Barna. Foto: Eduard Enea.

Preşedintele USR, Dan Barna, a precizat duminică seara, într-o conferinţă de presă organizată la închiderea urnelor, că potrivit ultimelor date, „referendumul nu a fost validat de cetăţenii României”, situaţia de luni fiind exact aceeaşi cu cea de vineri. Barna a mai spus că rezultatul referendumului mai confirmă şi că „dincolo de încercările PSD-ALDE”, românii „refuză să facă paşi înapoi”, rămânând toleranţi.

„Rezultatul din seara asta ne arată că acest referendum nu a fost validat de cetăţenii României. România de mâine, de luni, va fi exact aceeaşi Românie ca aia de vineri. Faţă de referendumul din aceste două zile, USR a fost singurul partid care şi-a asumat să ducă mesajul românilor, acela că referendumul este un demers inutil care nu rezolvă nimic din dramele şi nevoilor românilor de azi. Rezultatul de azi mai confirmă că dincolo de încercările PSD-ALDE ale domnului Dragnea sau Tăriceanu, de a promova o guvernare prin ură şi minciună, România a arătat că e tolerantă şi a refuzat să facă paşi înapoi”, a declarat liderul USR Dan Barna.

În plus, Barna a mai precizat că şansa unui viitor mai bun pentru societatea românească este reprezentată de faptul că 12.000 de oameni s-au oferit să fie observatori USR în secţiile de votare.

„Şansa pentru noi ca societate este aceea că 12.000 de oameni s-au oferit să observe, s-au asigurat că acest proces e unul corect şi democratic. Susţinerea de la cetăţeni arată că USR face ceea ce trebuie”. 

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite