Val de ironii, după ce premierul a adus aminte ce înseamnă cuvântul „liberal”, cu prilejul Zilei Limbii Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Facebook
Florin Citu FOTO Facebook

Premierul Florin Cîţu a stârnit un val de ironii, după ce a transmis în mesajul său de Ziua Limbii Române definiţia cuvântului „liberal” din Dicţionarul Explicativ al Limbii Române. Mai mulţi internauţi i-au răspuns premierului ironic cu alte definiţii.

Postarea premierului a atras sute de comentarii, în care internauţii i-au răspuns premierului prin definiţia altor cuvinte, precum „cârpă”, „mitomanie”, „cleptocraţie” sau „corupţie”.

O parte dintre internauţi şi-au arătat nemulţumirea pentru creşterea preţurilor la energie şi gaze sau întârzierea unor măsuri promise, precum eliminarea pensiilor speciale.

Unul dintre internauţi a afirmat că „nu este liberalism când unii beneficiază de pensii speciale, inventate de PSD, dar susţinute în continuare de PNL şi USR+Plus. Nu au contribuit cu nimic şi nu au ajutat ţara şi nu merită a fi remuneraţi în plus, faţă de alţi români”. 

„La mulţi ani celor care vorbesc limba română”, a transmis premierul, cu prilejul Zilei Limbii Române. El a mai adus aminte de explicaţia cuvântului „liberalism” din Dicţionarul Explicativ al Limbii Române.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite