Un liberal îi ia apărarea lui Lazăr: Mai bine să-i judecăm pe oameni pe baza comportamentului actual, nu pe baza unor lucruri despre care nu ştim suficient

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciucu - FOTO Eduard Enea
Ciprian Ciucu - FOTO Eduard Enea

Consilierul PNL din Consiliul General al Primăriei Capitalei, Ciprian Ciucu, a scris sâmbătă pe Facebook că oamenii ar trebui judecaţi pe ce fac în prezent, „nu pe baza unor lucruri despre care nu ştim suficient, petrecute cu peste 30 de ani în urmă”, referindu-se la procurorul Augustin Lazăr.

„Umblă o teză conform căreia oamenii care au greşit o data în viaţă, sau mai mult prin tinereţe, nu-şi pot rascumpara păcatele prin fapte bune, comportament integru etc. Nu se mai pot izbăvi. Dacă este asa, tot fundamentul creştin al societăţii noastre e cam şubred”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Acesta mai punctează că oamenii sunt „suma experienţelor noastre” şi subliniază, referindu-se la Augustin Lazăr, că „ar fi mai bine să-i judecăm pe oameni pe baza constantei comportamentului actual”. Totodată, consilierul a făcut şi o ironie la Antena 3, dând de înţeles că cei care petrec mult timp în „studioul lui Gâdea”, pot deveni „ticăloşi”.

„Teza asta cum ca oamenii nu se schimbă, nu evoluează, nu devin mai înţelepţi şi mai morali cu timpul, nu e validă. Suntem suma experientelor noastre, toate sunt formative şi unele ne pun pe gânduri. Eu zic ca ar fi mai bine să-i judecam pe oameni pe baza constantei comportamentului actual, nu pe baza unor lucruri despre care nu ştim suficient, petrecute cu peste 30 de ani în urmă. Şi viceversa se poate. Adică poţi să devii ticălos dacă stai printre ei, vezi studioul lui Gâdea...”, a mai scris Ciprian Ciucu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite