Udrea nu exclude colaborarea cu Vasile Blaga în eventualitatea în care acesta va câştiga alegerile interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Adevărul
Elena Udrea FOTO Adevărul

Elena Udrea a declarat, joi, la Arad, că va colabora cu Vasile Blaga în situaţia în care acesta  va câştiga alegerile interne. Udrea s-a aflat la Arad în turul de prezentare al moţiunii cu care va candida la şefia PDL.

„Da. Cred că după 23 martie cel care va câştiga alegerile va avea capacitatea să strângă echipele în jurul său şi să meargă mai departe cu un obiectiv comun. În politică nu trebuie să ne iubim, ci să ne respectăm şi să credem într-un proiect comun, pentru care să luptăm umăr la umăr“, a declarat Udrea.

Întrebată dacă există riscul ca partidul să se scindeze după Convenţia Naţională, Udrea a spus că PDL are deja probleme de unitate şi a dat exemplu conflictul intern din unele organizaţii.

Udrea a vorbit şi despre plângerile depuse de 13 organizaţii PDL faţă de modul în care au fost întocmite listele de delegaţi pentru Convenţie. Ea l-a dat exemplu pe primarul din Turnu Severin, care a semnat moţiunea sa şi care nu se află printre delegaţi.
„Sper că a fost doar o greşeală care se va remedia“, a mai spus Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a acuzat actuala conduceri a PDL că nu face opoziţie faţă de USL, ceea ce conduce la lipsă de mobilizare şi în judeţe: "Dacă armata partidului nu şi-a văzut comandantul în luptă, cât de mobilizată putea să fie să-şi ducă lupta în teritoriu?. Aud că se propune de către Vasile Blaga un mandat în care să pregătească o altă echipă care să preia conducerea partidului. Partidul are nevoie astăzi de acea echipă. Nu ne trebuie o soluţie tranzitorie, nu mai are timp partidul să treacă prin experimente. Astăzi sunt necesări schimbări pentru 2014, e nevoie acum de o echipă puternică“, a mai conchis Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite