Ţuţuianu, noi dezvăluiri din PSD: Dragnea contestă completele de judecători, în speranţa că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ţuţuianu a anunţat pe Facebook că instanţa a amânat judecarea deciziei PSD privind excluderea sa din partid, după ce avocaţii social-democraţi au cerut strămutarea cauzei. Adrian Ţuţuianu a comparat cererea PSD de strămutare a dosarului cu acţiunea lui Liviu Dragnea de a constesta completele de judecători, ”în speranţa că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar”.

„Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanţa a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanţă, din cauza calităţii mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influenţa imparţialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmboviţa. Dacă aş merge pe aceeaşi logică, aş înclina să consider că nicio instanţă din România nu ar putea soluţiona cauza, pentru că Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână şi contestă completele de judecători, în speranţa că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înţelegeţi îngrijorarea“, a scris Adrian Ţuţuianu pe Facebook. 

De asemenea, Adrian Ţuţuianu, unul dintre rivalii pe care Liviu Dragnea i-a eliminat din partid, acuză că a fost transferat de la Comisia juridică din Senat pe motiv că „îl deranja” pe liderul PSD. Ţuţuianu a precizat că va rămâne la Comisia economică „până când interesele lui Liviu Dragnea vor fi deranjate” din nou şi va fi mutat „disciplinar” în altă parte. La final, senatorul l-a avertizat însă pe Dragnea că „nu aduce anul ce aduce ceasul”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite