Turcan, atenţionare pentru „Cooperativă“: Provocarea noastră după alegeri e să revenim în forţă prin curaj, nu prin blat, cu o echipă, nu cu o gaşcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, i-a avertizat pe colegii liberali adepţi ai jocurilor de culise că formaţiunea pe care o conduce trebuie să arate că e unită şi ia exemplul irganizaţiei din Cluj care a obţunut constant rezultate bune.

„PNL Cluj este o organizaţie foarte puternică, ea poate constitui un exemplu pentru toate organizaţiile din ţară. PNL Cluj a înţeles bine că nu se câştigă politic prin tăcere constantă, fenomen din păcate caracteristic unor colegi care au preferat întotdeauna aranjamentele de culise. La Cluj, PNL a înţeles că nu pot obţine funcţii cei care s-au remarcat printr-o absenţă totală. Guvernul Grindeanu e de departe cel mai haotic si dezorganizat guvern care a fost vreodată în această ţară. Dar pentru unii, marioneta Grindeanu apare ca băiat bun. E inacceptabil“, scrie Raluca Turcan într-un mesaj pe Facebook. 

De asemenea, liderul interimar al PNL a cerut ca noul preşedinte al formaţiunii să fie o persoană care face o politică tranparentă, nu să prefere jocurile de culise. 

„Există o condiţie pe care viitorul Preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să o îndeplinească – aceea de a avea curajul să facă politică la vedere, zi de zi şi de a-şi asuma decizii. Şi în aceeaşi măsură, să fie un liant, un factor de echilibru şi nu un exponent al unei singure grupări. Provocarea noastră după aceste alegeri este să revenim în forţă prin curaj, nu prin blat, prin asumare, nu prin absenţă, cu o echipă, nu cu o gaşcă“, a  mai afirmat Turcan.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite