Tăriceanu: În ultimii 12 ani s-a făcut o justiţie selectivă, pentru a elimina elitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / Octav Ganea
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă că în ultimii 12 ani în România s-a făcut o „justiţie selectivă”, cu scopul de a „elimina elite intelectuale”, oameni obişnuiţi şi politicieni.

Vorbind despre justiţia din România, preşedintele ALDE a declarat că s-au făcut atât progrese cât şi regrese şi că în ultimii 12 ani a existat o „justiţie selectivă”.

„Am făcut şi progrese dar am făcut şi regrese. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii 12 ani cu justiţia selectivă, justiţia care a fost făcută pentru a elimina elite intelectuale, oameni obişnuiţi care au avut de suferit, oameni politici, este un grav regres care s-a făcut", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Hotnews.

Şeful Senatului a mai menţionat că „foarte mulţi oameni” nu conştientizează derapajele de la statul de drept şi că „este obligaţia noastră să revenim la normalitate”.

„Aşa cum spuneam nu se poate democraţie fără libertate, nu se poate bunăstare fără democraţie şi libertate”, a mai declarat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite