Surse. Şerban Nicolae şi deputatul AKM şi-au dat demisia din PSD şi devin ecologişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Nicolae a fost senator PSD timp de 3 mandate FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Şerban Nicolae a fost senator PSD timp de 3 mandate FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Parlamentarii PSD Şerban Nicolae şi Cătălin Rădulescu (AKM) au demisionat din partid şi vor candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Şerban Nicolae şi deputatul Mitralieră n-au mai prins loc pe listele PSD, fiind în dizgraţia preşedintelui Marcel Ciolacu.

Liviu Pleşoianu a demisionat din PSD după ce a rămas în afara listelor pentru parlamentare. Fostul ministru agramat al Educaţiei, Liviu Pop, cunoscut ca ”genunche”, e într-o mare dilemă politică: să plece sau nu din partidul pe care l-a slujit, dar care acum i-a întors spatele. Şerban Nicolae, unul dintre aleşii care au masacrat legile Justiţiei, a rămas şi el pe dinafară şi azi va face un anunţ important pentru poporul PSD.

Liviu Pleşoianu: „Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaşte ştie că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă aşa ceva - să fie sănătos! Eu nu accept!”

Liviu Pop: „Dragi prieteni de pe Facebook,

Deşi am fost votat pentru prima poziţie la Senat de CEX  PSD Maramureş, am fost înlăturat de pe listă.
Ce decizie credeţi că ar trebui să iau:
1. Să rămân în PSD?
2. Să îmi dau demisia din PSD?
3. Să candidez din partea altui partid?
4. Altceva?”

Şerban Nicolae: „Mâine (n.red. - joi, 22 octombrie) voi face poate cel mai dureros anunţ privind activitatea mea publică. Dar, în viaţă, o uşă se închide, o alta se deschide”, a scris Şerban Nicolae miercuri pe Facebook.

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite