Surse. Conducerea extinsă a PNL, convocată în şedinţă după o lună şi jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu au convocat o şedinţă de Birou Politic Naţional FOTO Inquam Photos / Ilona Andre
Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu au convocat o şedinţă de Birou Politic Naţional FOTO Inquam Photos / Ilona Andre

Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat într-o şedinţă, marţi, de la ora 15.00, potrivit informaţiilor „Adevărul”. Reuniunea conducerii extinse are loc la o lună şi jumătate de la ultima şedinţă, cu toate că au mai fost solicitări de întrunire a liberalilor.

Şedinţa conducerii extinse a PNL va avea loc la grupul liberal din Camera Deputaţilor, marţi, de la ora 15.00, „cu prezenţă fizică”, un semnal că în aceasta vor fi discutate teme importante.

Ultima şedinţă a acestui for a avut loc în luna noiembrie, cu ocazia stabilirii listei de miniştri a PNL în Guvernul Ciucă, moment când Florin Cîţu a trecut prin testul votului propunerile de demnitari. Acea şedinţă a fost una tensionată, pentru că unii lideri au cerut vot nominal pentru miniştri, însă Florin Cîţu le-a zis că votul este dat în bloc. Liberalii contestaţi la acel moment erau Constantin Cadariu de la Antreprenoriat şi Turism, dar şi Dan Vîlceanu (Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene). 

Potrivit unor surse politice, cel mai probabil marţi va avea loc o discuţie şi despre funcţia de ministru al Cercetării şi Digitalizării, precum şi votul pe această temă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite