SURSE Coaliţia se reuneşte într-o şedinţă a liderilor. Relaţia cu UDMR, posibilă remaniere guvernamentală şi rectificarea, printre teme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii Coaliţiei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liderii Coaliţiei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderii Coaliţiei urmează să se întâlnească, în jurul ore 14.00, într-o şedinţă în care să discute despre rectificarea bugetară, posibila remaniere guvernamentală, dar şi relaţia cu UDMR, potrivit unor surse politice.

Liderii partidelor care se află la putere se întâlnesc într-o şedinţă după mai multe săptămâni de pauză, în urma mai multor probleme apărute. 

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă ar urma să discute mai multe teme care au aprins spiritele în Coaliţie, cum ar fi, de exemplu, relaţia UDMR cu Guvernul de la Budapesta sau posibila remaniere a unor miniştri. Potrivit informaţiilor „Adevărul”, Kelemen Hunor n-a revenit din concediu, deci e posibil să lipsească.

De asemenea, ar trebuie să fie discuţii şi pe tema rectificării bugetare, adică asupra formei finale a proiectului MInisterului de Finanţe. Nu în ultimul rând, trebuie găsită o soluţie şi pentru preţurile la energie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite