Stenogramă a şedinţei cu scântei de la PNL. Lider liberal: M-am săturat să iau lecţii de la Gorghiu. A luat partidul la 45% şi l-a dus la 20%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima şedinţă a Biroului Executiv după eşecul de la referendum a fost destul de tensionată, o parte dintre liderii partidului atacându-i pe cei care duminică seară au criticat conducerea PNL. Mai mult, li s-a reproşat contestatarilor că nu au avut curajul să vină la şedinţă pentru a discuta faţă în faţă problemele, ci se ascund.

Subiectul rereferendumului a fost deschis de Robert Soghiartău, secretar general al PNL care a precizat că nu va cere nicio sancţiune pentru deputatul Mihai Voicu. Cu o zi în urmă, Voicu îl atacase şi în spaţiul public, iar pe grupul intern al PNL îi ceruse demisia, reproşându-i că duce partidul la 8%. 

A luat apoi cuvântul Adrian Oros, vicepreşedinte al PNL, membru al filialei Cluj. Acesta a punctat faptul că nu au venit critici sau atacuri de la niciun lider de filială puternică, ci de la persoane care nu au în spate rezultate. Oros a fost completat prin intervenţia vicepreşedintelui Florin Roman. „Avem colegi care îşi fac un obicei din a ataca PNL. M-am săturat să iau lecţii de la Alina (n.r.-Alina Gorghiu), care a luat partidul de la 45% şi l-a dus la 20%. O aştept să vorbească aici.“, a fost reproşul lui Roman, potrivit unor surse politice. 

Eu, de astăzi, nu mai înghit nimic. Sunt colegi de-ai noştri care atacă partidul în momente importante, decisive. Fac servicii oponenţilor noştri. Ludovic Orban, preşedinte PNL

Şi liderul partidului, Ludovic Orban, a declarat că nu va mai tolera atacurile din interior. De asemenea, un avertisment a fost lansat şi de Vlad Nistor, vicepreşedinte al PNL care s-a  luat şi el de contestatarii lui Orban. „Văd un grup de colegi cu un trecut istoric, dar nu cu un prezent în partid. Un grup de haştagişti“, a afirmat acesta, potrivit unor surse politice. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite