Stănescu: Românii nu trebuie să aştepte nimic de la Guvern. Cîţu e plecat în campanie. Se ocupă doar de problemele liberalilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stanescu FOTO Inquam Photos Paul Stănescu / George Călin
Paul Stanescu FOTO Inquam Photos Paul Stănescu / George Călin

Secretarul general al PSD Paul Stănescu l-a criticat pe premierul Florin Cîţu şi ăl acuză că „foloseşte resursele guvernamentale” pentru cursa internă a PNL. Secretarul general al PSD este de părere că românii nu trebuie să aibă aşteptări de la Guvern până la alegerea noului preşedinte al PNL, pentru că premierul este în„campanie”, iar guvernarea „vibrează de aroganţă liberală”.

„Românii nu trebuie să aştepte nimic de la Guvern în următoarele luni. Până pe 25 septembrie Cîţu e plecat în campanie. Se ocupă doar de problemele liberalilor cu carnet de partid. Alegerile zgomotoase din PNL au devenit prioritare, nu guvernarea. Se vede deja mare şef la PNL şi l-a şi zburat pe anonimul ministru de Finanţe pedelist pentru că n-a umblat la pungă să mituiască primarii liberali. Dacă mai are vreo urmă de bun simţ, premierul Cîţu ar trebui să-şi ia concediu până la Congresul PNL. Să-şi delege atribuţiile şi să nu implice tot guvernul în lupta lui politică. Foloseşte resursele guvernamentale pentru plimbări pe la congresele filialelor judeţene ale PNL. Să-şi facă campanie pe banii lui, nu pe banii românilor”, a transmis Paul Stănescu. 

El a mai transmis că premierul doar se „preface” că „face” şi a atras atenţia asupra „reuşitelor” asumate de Guvern. 

„În toiul luptei pentru putere din interiorul PNL şi a scandalurilor repetate, Cîţu se laudă că face, dar doar se preface. Cele mai recente ”reuşite” ale lui Cîţu sunt, într-adevăr, fantastice.

                     1. Ne-a făcut de râs în toată Europa cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. De bine ce a fost scris, Comisia Europeană nu a considerat că trebuie adoptat acum. Abia la toamnă.

                     2. A abandonat campania de vaccinare pentru campania internă din PNL. Nu a atins niciun obiectiv stabilit. România este codaşă la vaccinare, românii vor avea de suferit din toamnă.

                     3. A amanetat viitorul românilor. Recent, a împrumutat încă 3 mld. de euro. România a depăşit un prag al datoriei publice de 50% din PIB şi merge accelerat spre 55%, efectul previzibil fiind îngheţarea tuturor cheltuielilor sociale. Pe ce se duc, însă, toţi aceşti bani?

                     4. S-a lăudat că avem 7% creştere economică. Dar în buzunarele cui se simte această creştere economică? Dacă economia duduie din nou, de ce nu măreşte pensiile şi alocaţiile?

                     5. Starea de alertă a fost prelungită, din nou. De ce? Nu s-a lăudat Iohannis că a oprit pandemia? Guvernarea lui Cîţu vibrează într-adevăr de prostie, incompetenţă şi aroganţă liberală”, a conchis Paul Stănescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite