Senator PSD: Nu e cea mai fericită seară a PSD, este un scor pe care PSD nu l-a mai avut prin candidatul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că nu e cea mai fericită zi a PSD şi că e momentul unei analize profunde după rezultatul obţinut de candidatul social-democrat.

”Nu e cea mai fericită seară a PSD. Este, într-adevăr, un scor pe care PSD  nu l-a mai avut prin candidatul său, dar privind dinamica voturilor din primăvară si până acum suntem pe o pantă ascendentă. Din punctul meu de vedere, cred că în acest moment este cazul unei analize profunde a rezultatelor obţinute de partid în acest an, o analiză în forurile de conducere ale PSD. Speram ca cei care au putere de decizie să ia cea mai buna decizie pentru că avem locale şi parlamentare la anul”, a spus Romaşcanu.

De asemenea, fostul ministru al Culturii a declarat că e normal ca partidul să-l felicite pe Klaus Iohannis, însă acesta trebuie să-şi reconsidere poziţia faţă de PSD.

”E foarte important să înţelegem votul de azi. E normal să-l felicităm pe domnul Iohannis pentru victorie si sper să se ţină de cuvânt pentru că a mai promis şi în 2014 că va fi preşedintele tuturor românilor şi nu a reuşit să-şi ducă până la capăt promisiunea. Să-şi regândească poziţia faţă de PSD. Şi în această seară s-a referit la PSD ca fiind partidul cu care e în război. E anormal într-o democraţie. Sunt curente politice care pot fi votate sau acceptate de societate.  Nu există duşmani sau războaie. Apoi, declaraţia că va crea o majoritate parlamentară cu partidele democratice, prin excludere, pune o etichetă pe PSD pe care nu o dorim şi nu o acceptăm. Suntem deschişi oricărui dialog cu preşedintele, să nu uităm că există ponderi importante în Camerele Parlamentului, în administraţiile locale, nu e nevoie de război, ci de colaborare şi de eforturi comune pentru  binele românilor”, a mai spus Romaşcanu.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite