Ruptură în USR. Andrei Caramitru nu mai e consilierul lui Dan Barna. „Am aflat din presă de opiniile sale, prea des“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramiru şi Dan Barna
Andrei Caramiru şi Dan Barna

Andrei Caramitru nu mai e consilierul preşdintelui USR Dan Barna. „Am aflat şi eu din presă de opiniile sale, prea des. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte - consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale“, a anunţat Dan Barna pe un grup intern al partidului, potrivit unui mesaj obţinut de Adevărul.

„Îi mulţumesc lui Andrei Caramitru pentru munca depusă la definitivarea si comunicarea unui program de guvernare consistent. Este o premieră necesară pentru România: programul de guvernare se face prin dialog, nu într-o debara, cum fac celelalte partide.

Am apreciat competenta in economie a lui Andrei încă de la prima noastră întâlnire şi trebuie să recunosc că are un potenţial politic real. Cred că acum e un om politic pe propriile picioare, şi poate aduce contribuţii valoroase.

Am aflat şi eu din presă de opiniile sale, prea des. Andrei are drumul său şi este un om valoros care a venit spre USR pentru că USR este alternativa care va schimba România.

Andrei nu are nevoie de o titularută de consilier al meu pentru a conta. Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte - consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale“,  anunţat Dan Barna. 

Postarea care a umplut paharul

Azi, după votul al Codul penal, modificat cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea, Andrei Caramitru a postat pe Facebook un mesaj în care a susţinut că locul parlamentarilor PSD, ALDE şi UDMR este ”la puşcărie sau în exil unde să moară de foame”.

”Grijania voastră de nenorociţi ! S-au “scăpat” şi albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpaţi. Cu voturile UDMR. Nu vom uită asta. Locul vostru - borfaşilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la puşcărie sau în exil unde să muriţi de foame - nici gunoieri să nu va angajeze aia. Ruşine să va fie !”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite