Roberta Anastase: Constat o tulburare psihică a Marianei Câmpeanu. Este pradă unor pusee grave de delir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că ministrul Muncii este "pradă unor pusee de delir acut", după ce Mariana Câmpeanu a acuzat-o că a risipit banii pensionarilor.

"Constat, fără surprindere, o tulburare majoră a psihicului doamnei Mariana Câmpeanu. În această stare de febrilitate, a lansat o serie de afirmaţii care mă privesc personal şi care nu au nicio legătură cu realitatea. Pradă unor pusee de delir acut, doamna Câmpeanu susţine că aş fi depozitat, în subsolul unei crame din Ploieşti, mii de biciclete pe care ar urma să le distribui ca mită electorală şi că, de-a lungul timpului, aş fi făcut excursii cu primari prahoveni în Antalya. Inutil să spun că bicicletele 'ascunse în cramă' nu există decât în mintea doamnei Câmpeanu, iar eu nu am fost în Antalya în ultimii 10 ani, nici singură, nici însoţită de primari prahoveni", a afirmat Anastase printr-un comunicat de presă.

Afirmaţia preşedintelui Camerei Deputaţilor vine după ce Mariana Câmpeanu a acuzat-o pe Anastase că a risipit banii pensionarilor şi că deţine biciclete la subsolul unei crame din Ploieşti pe care urmează să le dea ca mită electorală.

"Doamna Roberta ar trebui să justifice cetăţenilor acestor ţări de unde a avut bani să dea sute de milioane pentru beculeţe de Crăciun, de unde are bani să plimbe toţi primarii PDL la Antalya sau Mamaia, de unde are bani să cumpere mii de biciclete care sunt în subsolurile unei crame din Ploieşti şi pe care vrea să le dea în campania electorală", a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Disputa dintre cele două a început după ce Anastase a afirmat că USL ar dori să devanseze alegerile pentru ca acestea să aibă loc imediat după cele trei luni în care Guvernul va returna o parte din CAS-ul perceput ilegal de către guvernele anterioare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite