Replica lui Ciolacu la atacurile lui Teodorovici: Şi eu am avut păreri contrare cu Dragnea. Mi-am primit pedeapsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a răspuns la atacurile fostului ministru Eugen Teodorovici, afirmând că „copii spun lucruri trăsnite”, comparând situaţia cu vremurile în care şi acesta avea „păreri contrare cu Liviu Dragnea”.

„Şi eu am avut păreri contrare cu Liviu Dragnea. Mi-am primit pedeapsa. Nu voi exclude din partid. Însă Eugen nu întelege că deciziile se iau în partid. Parca insista să ne spună că „Copiii spun lucruri trăsnite”. PSD a fost corect cu Eugen. Şi ar trebui să se gândească la acest lucru. Eu îmi doresc să candideze la Congres. E democraţie în partid”, a declarat Marcel Cioalcu.

Întrebat dacă a stabilit o dată pentru organizarea Congresului PSD, acesta a răspuns negativ.

„PSD trebuie să se prezinte cu o echipă definită, care să îşi asume alegerile. Sper să fie o echipă de viitor, cu un proiect coerent, care să fie o bază în discuţiile cu ceilalţi parteneri: sindicate sau partide - ALDE şi  PRO Romania. NU e o urgenţă pentru români, nici pentru mine, în starea de alertă organizarea unui Congres”, a adăugat liderul interimar al PSD.

Fostul ministru Eugen Teodorovici, unul dintre contestatarii conducerii interimare a PSD, a vorbit ieri la Adevărul Live despre cum poate fi îndepărtat Marcel Ciolacu de la şefia social-democraţilor, Congresul PSD şi opoziţia la Guvernul Orban. Teodorovici a subliniat că nu l-ar vota niciodată pe Ciolacu şi că va anunţa dacă îşi depune candidatura în curând

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite