Regina Elisabeta a II-a, primul monarh britanic care celebrează Jubileul de Platină. Ce mesaj i-a transmis preşedintele Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / George Călin
Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis felicitări monarhului britanic, Regina Elisabeta a II-a, cu ocazi aniversării sale şi a celebrării Jubileului de Platină. Şefuls statului a subliniat în mesajul său că este convins că Parteneriatul Strategic dintre statul nostru şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Iralndei de Nord va continua să  fie consolidat, în beneficiul ambelor naţiuni.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naştere şi a celebrării Jubileului de Platină. „Cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naştere şi a celebrării Jubileului de Platină, am deosebita onoare de a transmite Majestăţii Voastre, în numele poporului român şi al meu personal, cele mai calde felicitări, alături de urări de pace şi prosperitate pentru Familia Regală şi poporul britanic. Sărbătorirea de către Majestatea Voastră a Jubileului de Platină reprezintă un moment istoric şi un simbol al devotamentului deplin în slujba cetăţenilor.”, a transmis Preşedintele României Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. 

De asemenea, potrivit sursei citate, „în scrisoarea adresată Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat convingerea că Parteneriatul Strategic care leagă România şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord va continua să fie consolidat, în beneficiul ambelor naţiuni”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite