Reacţia lui Liviu Pop după ce Facebook a închis un „laborator de troli“ al PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam
FOTO Inquam

Senatorul PSD Liviu Pop şi-a exprimat speranţa că Facebook va închide şi conturile celor care adresează ameninţări şi injurii, pe lângă pagiile care distribuiau ştiri partizane în favoarea PSD.

„Foarte bine că le-au închis. Să mai închidă şi pe cei care toată ziua numai multiplică ameninţări, injurii, pentru că dacă au închis pagini care promovează lucruri bune, au făcut o greşeală. Sunt sute de conturi false, eu am 6.000 blocaţi, care sunt conturi false“, a comentat Liviu Pop la închiderea a 31 de pagini, conturi şi grupuri de Facebook acuzate că fac parte dintr-o „reţea ce operează în România printr-o combinaţie de conturi false şi reale” şi care încercau să „promoveze o naraţiune pozitivă” faţă de PSD. 

   

„Sunt, din păcate, în mediul online foarte multe persoane care folosesc injurii şi ameninţă şi pun etichetă, fără să se gândească că pe aceste pagini pot intra copii, tineri sau chiar părinţii lor. E chestiunea celor 7 ani de acasă, până la urmă. Ieri, grupul PSD România a fost transformat în grupul Pro România (n.r partidul lui Victor Ponta) de administratorul contului. Dacă a blocat acel cont Facebook, foarte bine a făcut pentru că 18 mii de oameni care erau în acel grup, unul dintre administratori i-a exclus pe ceilalţi şi a transformat în Pro România online.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite