RA-APPS anunţă că va formula în instanţă o acţiune de evacuare, dacă Traian Băsescu nu eliberează vila de protocol până la 1 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO Arhivă
Traian Băsescu FOTO Arhivă

Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a anunţă, marţi, într-un comunicat oficial, că termenul de eliberare a locuinţei de protocol pentru fostul preşedinte Traian Basescu expiră în 5 zile de la data emiterii unei notificări, respectiv în data de 01.06.2022. RA-APPS a precizat că, în cazul în care fostul preşedinte nu va elibera vila, până la acea dată, va fi formulată o acţiune în instanţă pentru evacuare.

 

RA-APPS a transmis mai multe precizări privind demersurile ce vizeaza eliberarea, de catre Dl. Traian Basescu, a reşedinţei oficiale.

Regia a informat că „termenul de eliberare a imobilulul – reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, transmis Dlui. Traian Basescu prin notificarea nr. 1.145, expiră în 5 zile de la data luării la cunoştinţă de către acesta, respectiv în data de 01.06.2022”.

Potrivit informării transmisse, „în situaţia în care imobilul nu va fi eliberat şi predat, după expirarea termenului sus menţionat, Regia Autonomă ”Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) va formula acţiune în evacuare la instanţa competentă, conform dispozitiilor legale”.

„Subliniem faptul că R.A.-A.P.P.S. efectuează toate demersurile prevăzute de lege în vederea obţinerii titlului executoriu pentru eliberarea de către fostul Preşedinte al României, Dl. Traian Băsescu, a reşedintei oficiale, asigurându-se totodată că sunt respectate toate dispoziţiile legale în materie, precum şi drepturile fundamentale şi constituţionale, respectiv dreptul la viaţa intima, familială şi privată, drepturi garantate de Constituţie oricărui cetăţean al României”, a mai transmis RAAPPS.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite