Primăria Capitalei reia târgurile de adopţii pentru căţei. Care au fost rezultatele ultimei campanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, primarul Capitalei FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicuşor Dan, primarul Capitalei FOTO Inquam Photos / George Calin

Primăria Capitalei anunţă că va relua târgurile de adopţii pentru căţei, primul eveniment fiind târgul organizat de ASPA în Parcul Circului, în weekendul următor.

„Toţi iubitorii de căţei sunt aşteptaţi în weekendul 6-7 noiembrie, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucuresti, în intervalul orar 10:00-13:00, la târgul de adopţii organizat de ASPA. Începând cu acest sfârşit de săptămână, în fiecare weekend, în Parcul Circului se vor organiza târguri de adopţii, astfel încât cât mai mulţi căţei să aibă şansa de a-şi găsi un cămin. Puii de căţei din centrele ASPA, care aşteaptă să-şi găsească o familie, sunt vaccinaţi, deparazitaţi şi microcipaţi, iar adulţii sunt şi sterilizaţi. Adopţiile sunt gratuite. Toţi câinii care vor fi adoptaţi vor pleca la noile familii cu mai multe cadouri de la Maxi Pet România şi Pedigree Romania. (Maxi Pet oferă pachete formate din hrană uscată şi umedă, jucărie şi castron, iar Pedigree oferă batoane Denta Stix, plicuri cu hrană umedă şi selfie stick-uri pentru telefon)”, precizează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă. 

La ultima campanie derulată pe tema adopţiilor, peste 100 de câţei au fost adoptaţi. „Reamintim că Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, a derulat în parcul Izvor, în parteneriat cu Circul Metropolitan, în perioada 24 iulie-26 septembrie, o campanie de promovare a adopţiei câinilor din adăposturi în cadrul căreia au fost adoptaţi peste 100 de căţei”, mai arată sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite