Prigoană nu mai candidează din partea PDL la primăria Bucureşti. „Greii Baconschi, Preda, Paleologu mă atacă“, se plânge deputatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, pentru Mediafax că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră "suficient de intelectual" ca să reprezinte partidul.

"Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul.", a explicat Silviu Prigoană.

" Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează", a adăugat Prigoană.

El s-a arătat nemulţumit de faptul că atacurile la adresa sa care vin din partea colegilor de partid nu au legătură cu munca lui politică.

Prigoană a mai spus că el nu a făcut de ruşine partidul, a fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca Baconschi să spună despre el că este copia palidă a lui Oprescu.

"Eu n-am făcut de ruşine partidul, am fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca greii partidului, intelectualii partidului să spună că sunt o copie palidă a domnului Oprescu. Atunci am să-l las pe domnul Baconschi să fie copia îmbujorată a domnului Oprescu", a precizat Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite