Prefectul Capitalei a semnat ordinul privind încetarea mandatului de primar al Sectorului 5 al lui Popescu Piedone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a anunţat că a semnat, joi, constatarea încetării mandatului de primar a lui Cristian Popescu Piedine, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate.

„Astăzi, 9 iunie a.c., prin ordin, Prefectul Municipiului Bucureşti, domnul Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate. În baza dispoziţiilor legale, ordinul a fost comunicat autorităţilor competente şi domnului Popescu Cristian Victor Piedone”, a anunţat prefectura Capitalei.

Conducerea interimară a Primăriei Sectorului 5 va fi preluată de Mircea-Horaţiu Nicolaidis, viceprimarul căruia i-a delegat atribuţiile din 2 mai Cristian Popescu Piedone. Delegarea atribuţiilor către Mircea-Horaţiu Nicolaidis a avut loc cu o zi înainte de precedentul termen al care se aştepta sentinţa în cazul lui Cristian Popescu Piedone. Nicolaidis are atribuţiile delegate de fostul edil pentru şase luni. 

 Mircea-Horaţiu Nicolaidis a fost ales consilier local, apoi viceprimar, fiind susţinut de Partidul Puterii Umaniste.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite