Ponta vrea amânarea alegerilor locale: Totul trebuie să fie despre războiul împotriva coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Mediafax
Victor Ponta FOTO Mediafax

Liderul ProRomânia Victor Ponta a cerut marţi amânarea alegerilor locale până în septembrie, în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta subliniază că efortul politicienilor ar trebui concentrat pe combaterea răspândirii virusului şi nu pe „bătălii politice şi campanii electorale”.

Razboiul contra Epidemiei de Coronavirus este tot ce conteaza acum / grija fata de oamenii afectati direct si indirect / masurile pentru asigurarea serviciilor de sanatate, pensii, salarii , educatie - in aceasta perioada de criza !

Alegerile locale programate in luna Iunie in Romania trebuie amanate pentru Septembrie / acum nu este timp de batalii politice si campanii electorale - totul trebuie sa fie despre Razboiul contra Epidemiei de coronavirus - si despre masuri contra crizei economice !

In acelasi timp trebuie sa nu uitam ca, dupa 1989, este prima data in Romania cand Presedintele si Guvernul au luteri depline si neingradite - sa speram ca , dupa ce se termina Epidemia, o sa mai fim lasati sa revenim la democratie”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

O astfel de propunere a făcut şi deputatul USR Stelian Ion, candidat la Primăria Constanţa.

„Alegerile locale trebuie amânate!

Pe bună dreptate, numai la politică nu se gândesc oamenii acum. Şi numai feţele politicienilor pe panouri publicitare nu au chef să le vadă... 

Dacă alegerile locale nu ar fi amânate, în scurt timp ar trebui să începem strângerea de semnături şi să facem campanie electorală. Dar oamenii sunt preocupaţi, cum este şi firesc, să se pună la adăpost de molima asta”, a precizat ieri Stelian Ion.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite