Ponta: Sunt dezamăgit. Sârbu e un om ponderat, cred că l-a transformat anturajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta s-a arătat dezamăgit de declarațiile făcute de președintele UNPR Marian Sârbu cu privire la reprezentanții opoziției, pe care i-a numit "leneși" și "puturoși". Totodată, liderul social-democrat a afirmat că Sârbu s-a schimbat din cauza anturajului.

"Pentru mine e o dezamăgire. Îl cunosc pe Marian Sârbu de foarte mulţi ani şi nu l-am auzit niciodată folosind termeni injurioşi la adresa adversarilor politici. Cred că l-a transformat anturajul. Nu l-am auzit niciodată folosind asemenea invective, e un om ponderat", a declarat Victor Ponta în cadrul emisiunii "Test de stres" de la Realitatea TV.

El a spus ironic că "puturoşi" sunt cei de la PSD care au mers comună de comună, stradă de stradă în fosta campanie electorală "rugând votanţii să opteze pentru Marian Sârbu".

Protestul parlamentar să continue până la alegeri, pentru că nimeni nu a reacţionat într-un fel privind cele patru revendicări ale Opoziţiei, a mai spus co-președintele USL.

Lupta politică va fi inevitabilă. (...) Pe de o parte, va fi o luptă cu cei care afirmă în permanenţă ideea de traseism, ideea de luptă neonorabilă, cu cei care au transformat lenea în politică de partid. Puturoşii din Parlamentul actual vor să vină mâine la Putere. Nu putem să lăsăm România pe mâna unor puturoşi. Leneşi este deja un calificativ eufemistic. Nu e vorba de lene, ci este vorba de puturoşenie crasă într-un moment în care România are nevoie de o viaţă politică activă nu numai în ceea ce priveşte Parlamentul, dar şi în ceea ce priveşte actul de guvernare'', a afirmat, astăzi, Marian Sârbu, în cadrul unei întâlniri a conducerii partidului cu liderii filialelor judeţene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite