Ponta: PSD foloseşte bani luaţi de la şosele, şcoli şi spitale pentru o propagandă stupidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a precizat sâmbătă pe Facebook că PSD primeşte aproape 200.000 de euro pe zi de la Bugetul de Stat şi că se foloseşte de această sumă pentru a finanţa o „propagandă stupidă”. Fostul premier a dezvăluit apoi şi o imagine dintr-un grup PSD, în care, pentru a nu fi daţi afară, membrii trebuie să posteze în campanie mesaje electorale de susţinere a partidului.

Ponta a afirmat că din banii primiţi din taxele şi impozitele românilor, atunci „când nu îi fură”, PSD-ul îi foloseşte pentru o propagandă „jenantă”. Acesta a mai spus că în calitate de social democrat se simte foarte jenat de imaginea pe care o afişează liderii PSD.

„Conducerea PSD primeşte de la Bugetul de Stat (din taxele şi impozitele românilor) aproape 200.000 euro/zi!!! (am scris corect - pe zi!) / şi foloseşte banii pentru o propagandă jenantă (atunci când nu îi fură direct)!

Ca social democrat mă simt foarte jenat (chiar indignat) de această asociere cu ignoranţa, analfabetismul, corupţia şi aroganţa pe care o văd acum la liderii PSD!

Mai ales că această ruşine îngrozitoare este plătită din taxele şi impozitele românilor! Bani luaţi de la şosele, şcoli şi spitale - pentru a fi folosiţi în mod jenant pentru o propagandă stupida !!!”, a scris Ponta

Liderul Pro România a dezvălui şi o fotografie de pe un grup de susţinători ai PSD, din care reiese că membrii care nu vor posta mesaje electorale pozitive la adresa partidului vor şi daţi afară. Ponta explică că el a fost deja „şters” şi le-a urat „social democraţilor adevăraţi, proeuropeni, educaţi şi respectaţi” să fie şi ei „şterşi” la rândul lor din grup, întrucât Pro România este o alternativă modernă şi „cu adevărat” social-liberală.

FOTO Victor Ponta / Facebook


„Le urez tuturor social democraţilor adevăraţi, proeuropeni, educaţi şi respectaţi în comunitatea lor, să fie „ŞTERŞI DIN GRUP” - eu am fost „şters” de aceşti epigoni analfabeţi şi mi-am recâştigat respectul oamenilor (şi, mai ales, convingerea că fac ce trebuie)!

Alături de cei din ProRomania am construit o alternativă modernă, europeană, cu adevărat social-liberală şi progresista! În acest fel avem şi aveţi pentru ce să luptăm! Avem şi aveţi ce să votăm şi să susţinem”, a conchis Ponta pe Facebook.

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite