Ponta îl atacă pe MRU: Traficul low-cost a fost mutat de la Băneasa la Otopeni deoarece un premier avea casa pe pistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul aerian low-cost de la Băneasa a fost preluat de către Aeroportul Henri Coandă-Otopeni deoarece fostul prim-ministru avea "casa pe pistă", susţine premierul Victor Ponta.

Prezent la inaugurarea noului terminal pentru plecări al Aeroportului Henri Coandă-Otopeni, premierul a discutat cu directorul aeroportului şi s-a interesat de volumul actual al traficului aerian.

"Era jale de când aţi mutat low-costurile. Pentru că avea primul-ministru casa pe pistă, s-au mutat toate low-costurile aici şi acuma toată lumea se înghesuia. Să nu-şi mai facă niciun oficial casă în cazurile astea, vă rog, că nu mai putem să-l mutăm şi pe ăsta", i-a spus Ponta directorului aeroportului.

Presa a relatat anterior că fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu locuieşte în cartierul Henry Coandă din oraşul Voluntari, în apropierea uneia dintre pistele Aeroportului Băneasa.

Ponta a declarat totodată că, la începutul acestui an, când Aeroportul Băneasa s-a închis pentru cursele de pasageri, de fiecare dată când venea la Aeroportul Otopeni se îngrozea de aglomeraţie.

"La începutul acestui an, când Aeroportul Băneasa s-a închis pentru cursele de pasageri şi pentru companiile care s-au mutat aici, de fiecare dată când veneam la aeroport mă îngrozeam de aglomeraţie, de cozi, de până la urma de nervozitatea pasagerilor. Sper ca de astăzi aeroportul de aici din Bucureşti să înceapă cu adevărat să fie un aeroport european. Îmi doresc în acelaşi timp să văd cât mai multe locuri în care România are aeroporturi care îndeplinesc criteriile Schengen şi îndeplinesc standardele europene, fie că e vorba de Cluj, de Timişoara, dar îmi doresc la fel de mult să văd la Iaşi un asemenea aeroport sau la Craiova", a spus Ponta.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a inaugurat, marţi, noul Terminal Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Lucrările de construcţie a acestui obiectiv de investiţii au demarat în iulie 2011 şi au fost finalizate în 17 luni.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite