Partidul lui Orban anunţă că îşi face grup parlamentar. Ce fost ministru va fi liderul de la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi o parte din susţinătorii săi FOTO Inquam Photos
Ludovic Orban şi o parte din susţinătorii săi FOTO Inquam Photos

Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a anunţat, luni, înfiinţarea grupului parlamentar al deputaţilor de dreapta, care va avea 13 aleşi, demisionari din PNL după ce liberalii au intrat la guvernare cu PSD, şi care va fi condus de către Violeta Alexandru.

„Vreau să informez opinia publică despre formarea grupului parlamentar al deputaţilor independenţi, de dreapta. 13 deputaţi care şi-au dat demisia din PNL odată cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare. Am luat decizia de a constitui un grup parlamentar, în conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor şi în conformitate cu hotărârile CCR care au fost date cu privire la această speţă. Suntem 13 deputaţi. Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider domnul deputat Nicolae Giugea, iar secretarul grupului va fi domnul deputat Claudiu Chira. Numele grupului este grupul deputaţilor de dreapta”, a declarat Ludovic Orban, luni la Parlament.

Liderul noii formaţiunii a precizat că va încerca să promoveze valori din zona de dreapta, din mai multe curente politice, nu doar pe cele liberale. 

„Numele grupului e Grupul deputaţilor independenţi de dreapta. Îşi propune să rămână credincios valorilor de dreapta. Grupul nostru parlamentar e un grup care va reprezentan oamenii de centru dreapta, care cred în valorile liberale, creştin democrate şi conservatoare şi va fi singurul grup care va asigura reprezentarea cetăţenilor români”, a declarat fostul preşedinte al PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite