Orban, după ce Viorica Dăncilă a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se ţine de glume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cataloghează drept „hilară” ipoteza suspendării din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis şi spune că premierul demis, Viorica Dăncilă, „se ţine de glume când vorbeşte despre acest subiect.

Ludovic Orban consideră că ipoteza suspendării din fucnşie a preşedintelui Klaus Iohannis, avansată de premierul demis, Viorica Dăncilă, este „hilară” şi că Dăncilă „se ţine de glume”

„Acuma preşedintele României este într-o vizită de stat în Japonia pentru că era absolut necesară restabilirea încrederii în relaţiile cu Japonia datorită gafei monumentale care a fost făcută de PSD. Vă aduceţi aminte, premierul nipon care nu a avut interlocutori la Guvern, în condiţiile în care era o vizită extrem de importantă, în care erau de abordat aspecte foarte de importante, inclusiv în domeniul economic în cadrul parteneriatului strategid dintre Japonia şi România. Preşedintele se ocupă de lucruri serioase, văd că Vasilica Viorica Dăncilă se ţine de glume”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o conferină de presă.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, duminică seară, la Antena 3, că avem un preşedinte care nu ţine cont de legea fundamentală, care a încălcat Constituţia.

Întrebată de ce nu este suspendat preşedintele, în contextul în care încalcă Constituţia, Dăncilă a replicat: "Să ştiţi că o să luăm în calcul şi acest lucru (...) Avem acest instrument, o să discut cu colegii mei, luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui pentru că atâta timp cât ceri fiecărui cetăţean să respecte Constituţia, nu poate ca cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi să încalce legea fundamentală".

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite