Orban, atacuri în rafală la adresa lui Cîţu: Nu-şi dă demisia înainte de moţiune. Ţine foarte mult la funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Captură video de la Congresul PNL
Ludovic Orban FOTO Captură video de la Congresul PNL

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, l-a atacat pe Florin Cîţu pentru situaţia în care a adus PNL şi Guvernul, fiind pe cale ca Executivul să fie demis. Orban a subliniat că premierul „ţine foarte mult la funcţie”, iar din acest motiv nu crede că-şi va da demisia.

„Cine seamănă vânt, culege furtună (...) O prostie mai mare nu putea să fie decisă. Părerea mea e că singura soluţie benefică pentru România (n.r. - refacerea Coaliţiei)”, a declarat Ludovic Orban. Fostul preşedinte al PNL a punctat faptul că întreaga muncă a fostei conduceri a fost în zadar, din cauza unor „decizii stupide” ale lui Florin Cîţu. 

„Criza declanşată de Cîţu probabil cu acordul lui Iohannis, a aruncat Romania în criză”, a completat fostul preşedinte al PNL. 

Întrebat ce părere are despre o posibilă demisie a lui Florin Cîţu înainte de moţiunea de cenzură, Orban a punctat: „Florin Cîtu este un pion care poate fi sacrificat oricând şi refolosit în alte scopuri. Dacă îsi da demisia nu va mai fi el premier interimar, ceea ce ma îndoiesc. Domnul Cîţu ţine foarte tare la funcţie”, a mai afirmat Orban

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite