O consilieră USR susţine că a fost făcută „prostituată“ de un coleg din PSD. Cum răspunde politicianul acuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul general USR Raluca Teodor a anunţat, miercuri, în timpul şedinţei Consiliului General al Capitalei, că l-ar fi auzit pe viceprimarul Aurelian Bădulescu făcând-o prostituată. Viceprimarul neagă faptul că ar fi spus aşa ceva şi a precizat că o dă în judecată pe consiliera USR.

„Îi cer domnului viceprimar Bădulescu să spună cu voce tare ceea ce mi-a spus acum câteva minute şi vă rog frumos să vă cereţi public scuze. (...) Este tolerabil să folosească asemenea cuvinte în şedinţa de Consiliu? Mi-a zis că am lucrat în baruri în Anglia şi că am fost prostituată. Asta a spus domnul viceprimar Bădulescu şi sunt foarte îngrijorată de nivelul intelectual şi de sănătate mentală al Consiliului. (...) Acest comportament grobian se intensifică de la o şedinţă la alta”, a declarat Raluca Teodor, în cadrul unei intervenţii în şedinţa de plen.. 

Şedinţă cu scandal la Primăria Capitalei: consilieră USR, făcută „prostituată“ de viceprimar 

Preşedintele de şedinţă, Marian Orlando Culea, i-a spus că poate folosi pârghiile legale, adică să meargă în instanţă, iar ea a afirmat că o va face. „Nu spun ceva de cum înţelegeţi dumneavoastră să vă însuşiţi materia în Primărie - mai puţin important - numai că diferenţa între ceea ce aţi spus dumneavoastră şi ce am să vă spun eu este următoarea: v-am lăsat, v-aţi făcut programul, numai că din partea mea o să aveţi o surpriză, o să vă dau în judecată”, a spus la rândul său, Aurelian Bădulescu, citat de DCNews. 

De asemenea, primarul general, Gabriela Firea, i-a cerut viceprimarului Aurelian Bădulescu să facă schimb de locuri cu viceprimarul Tomniţa Florescu, astfel încât cel dintâi să nu se mai afle în apropierea Ralucăi Teodor. „Fac apel, pentru ultima oară, la consilierii generali, să îi respecte pe bucureşteni, să respecte votul acestora să se comporte la nivelul responsabilităţii pe care au primit-o, să înceteze să mai profereze tot felul de atacuri, ameninţări şi insulte, indiferent din ce partid fac parte. Dacă ele au avut loc - noi nu putem să ştim în acest moment - dacă se simt lezaţi de o manieră sau alta, să apeleze la justiţie şi nu ne transformaţi pe noi, aici, în poliţiştii dvs. Noi suntem aleşi locali, dezbatem proiectele de pe ordinea de zi şi nu mai sunt de acord, mă ridic şi plec şi nu mai revin - cel puţin astăzi - dacă cineva mai intervine pe parcursul dezbaterilor cu alte subiecte.Vă rog frumos să încetaţi. Vă faceţi de râs cu toţii, indiferent din ce partid sunteţi”, a spus Gabriela Firea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite