Nicuşor: „Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău”. Clotilde: „Am convenit. Îl rog să nu mai dezinformeze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul Capitalei susţine că nu se pune problema ca primaria Sectorului 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, după ce consiliul local a luat o decizie în acest sens. În replică, Clotilde Armand spune că iniţiativa i-a aparţinut lui Nicuşor Dan.

“Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, spune primarul Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan. 

Ulterior, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis pe Facebook că a aflat din presă atât opinia lui Nicuşor Dan, cât şi faptul că primăria de sector are datorii faţă de primăria generală. 

  „Dl. primar are numărul meu de telefon şi m-ar fi putut contacta să mă anunţe înainte. În condiţiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat şi am convenit la iniţiativa lui să preluăm noi parcurile Cişmigiu şi Herăstrău pentru a putea face investiţii. N-am fi pus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar”, a spus Armand.

Edilul sectorului 1 a anunţă că primăria a achitat datoria şi îi cere primarului „să nu mai dezinformeze opinia publică”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite