Nicuşor Dan: Mersul logic este ca Cioloş să vină cu proiectele de continuare şi partidele să-l susţină ca premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul USR, Nicuşor Dan. FOTO David Muntean
Liderul USR, Nicuşor Dan. FOTO David Muntean

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că, din punctul lui de vedere, premierul Dacian Cioloş ar trebui să prezinte proiectele pe care le are pentru viitor, iar anumite partide să-l susţină la nivel declarativ în campania electorală şi, de asemenea, şi pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare.

„Eu cred că domnul Cioloş are o importantă încredere populară pe care o vedem în sondaje, inclusiv sondajul pe care l-am prezentat noi duminică. Cred că mulţi români au văzut în dumnealui o speranţă de schimbare şi prin asta mulţi români aşteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului. Şi atunci cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloş să vină cu proiectele dumnealui de continuare şi anumite partide care au aceeaşi idee de dezvoltare a României în continuare să-l susţină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru după alegeri”, a spus Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Referitor la posibili membri ai actualului Guvern are ar putea candida pe listele USR la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că la 20 octombrie această listă va fi făcută publică. 

„Domnul Dragoş Pâslaru este interesat să vină la noi şi este într-un dubiu dacă poate în momentul ăsta să plece din minister. Mai sunt câteva persoane din Guvern, miniştri şi secretari de stat, cu care suntem în dialog şi decizia în ceea ce îi priveşte şi listele noastre de candidaţi le veţi afla pe 20 octombrie“, a spus Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite