Nicuşor Dan: Decizia PSD este una dispreţuitoare la adresa românilor oneşti, care respectă legea şi care plătesc taxe pentru funcţionarea acestui stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea a declarat război românilor cinstiţi şi şi-a cerut scuze infractorilor din puşcării pentru că nu a reuşit să modifice mai repede legile în favoarea lor, pentru a-I scăpa de condamnări, spune deputatul USR Nicuşor Dan, care consideră că decizia de astăzi a PSD este una dispreţuitoare la adresa românilor oneşti, care respectă legea şi care plătesc taxe pentru funcţionarea acestui stat.

El afirmă că Liviu Dragnea, alături de liderii PSD şi ALDE, pregătesc România solidarităţii infractorilor. 

„Liviu Dragnea a declarat război românilor cinstiţi şi şi-a cerut scuze infractorilor din puşcării pentru că nu a reuşit să modifice mai repede legile în favoarea lor, pentru a-I scăpa de condamnări. Aceasta este România solidarităţii infractorilor pe care ne-o pregăteşte Liviu Dragnea, alături de liderii PSD şi ALDE. Decizia de astăzi a PSD este una dispreţuitoare la adresa românilor oneşti, care respect legea şi care plătesc taxe pentru funcţionarea acestui stat. Românii au tot dreptul să fie revoltaţi şi să ceară demisia acestui guvern care devine pe zi ce trece tot mai toxic pentru ţară. Ei cred că deţin puterea absolută şi că pot face tot ce doresc cu această ţară. Au mai fost astfel de momente critice, iar împreună am reuşit să-I împiedicăm să dea foc la ţară. Trebuie să refacem solidaritatea oamenilor cinstiţi şi să ne opunem prin toate mijloacele acaparării ţării de către grupul infracţional aflat astăzi la putere", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut prima reacţie după condamnarea sa la trei ani şi jumătate de închisoare, el spunând vineri seară după şedinţa Comitetului Executiv al partidului că ceea ce s-a întâmplat ieri la instanţa supremă a fost "o execuţie în masă". "A trebuit să fie condamnaţi nouă oameni ca să se justifice şi condamnarea mea", a susţinut Dragnea. De asemenea, Liviu Dragnea a anunţat că rămâne în fruntea PSD, a Camerei Deputaţilor şi a coaliţiei de guvernare şi că va merge ”până la capăt”, că social-democraţii au greşit că au avut o atitudine procedural corectă în Parlament, iar de acum vor fi ”mult mai fermi şi mai radicală” cu ceea ce vor să facă. Liviu Dragnea le-a cerut scuze ”miilor de români care stau în puşcărie pe un articol neconstituţional”. „Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonţu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea, nici alţii. Obiectivele la care m-am angajat şi pentru care mi-am asumat responsabilitatea rămân aceleaşi şi împreună cu colegii mei le vom duce la capăt”, a avertizat Dragnea.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite