Neamţu, atac la Udrea: Sub conducerea "reginei telegondolelor", PDL Bucureşti s-a pulverizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu este fondatorul mişcării Noua Republică
Mihail Neamţu este fondatorul mişcării Noua Republică

Conflictul dintre principalii pioni ai platformei de centru dreapta continuă! Mihail Neamţu o acuză pe "regina telegondolelor", aşa cum o denumeşte pe Elena Udrea într-o postare pe Facebook, că în perioada în care a condus organizaţia PDL Bucureşti, partidul "a fost pulverizat în Capitală".

"Noi ne amintim că, atunci când a ajuns șefa PDL-București, acest oraș era principalul bastion al Dreptei din România. Sub conducerea Elenei Udrea, la recentele alegeri locale, PDL a fost pulverizat în Capitală, pierzând toate cele șase sectoare, plus Primăria Generală", sublinează Mihail Neamțu, răspunzând astfel acuzelor Elenei Udrea care a declarat recent că liderul Noii Republici "n-a făcut încă nimic".

Neamțu îl atacă și pe Silviu Prigoană, despre care spune că e "un candidat subperformant, care a aruncat campania (n.r. electorală pentru alegerile locale) în derizoriu".

Tirul acuzațiilor îndreptate către Elena Udrea nu se opresc aici, președintele Noii Republici spunând că aceasta "l-a amenințat pe Cristian Preda cu excluderea" și "a negociat cu Piedone & co. pentru blaturi evidente". De asemenea, tânărul politician sublinează că "într-o lume normală, politicienii își asumă responsabilități în urma unor catastrofe electorale".

Liderii Noua Republică nu au experienţa guvernărilor de tip ,,PSD-PNL-UDMR-UNPR", şi nu au plătit reclame la televiziunile unor ,,infractori", mai scrie Neamțu în postarea sa pe Facebook. "Noua Republică nu se pricepe să arunce cu bani publici pe pârtii de schi sau pe festivaluri kitsch", a comentat preşedintele formațiunii politice.

"Atât cerem aliaţilor noştri: să nu încerce să ne impună limitele şi eşecurile lor", conchide Mihail Neamţu postarea sa.

Conflictul dintre cei doi lideri ai platformei de centru dreapta a început marţi dimineaţa, atunci când Mihail Neamţu i-a cerut Elenei Udrea să părăsească scena politică, deoarece "politicienii compromiși trebuie să se retragă".

În replică, Elena Udrea i-a răspuns lui Neamţu pe blogul personal, spunând că "mulţi din zona de dreapta se imaginează a fi «noul Traian Băsescu». Mă tem însă că aceste aspiraţii nu prea pot fi atinse de nimeni acum. La fel cum mă tem de aroganţa şi autosuficienţa unora care, fără a fi trecut încă prin vreun război politic, se proclamă deja a fi «prezentul» şi «viitorul», fără să fi avut vreun merit în «trecut». Sunt oameni care nu au demonstrat încă nimic".

Marţi, platforma de centru dreapta, compusă din Iniţiativa Civică de Centru Dreapta, Partidul Noua Republică, Partidul Democrat Liberal, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Fundaţia Creştin-Democrată şi-au lansat manifestul politic.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite