Moşteanu: „Credeam că Dragnea şi Ponta nu pot fi concuraţi. A apărut Florin Cîţu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR PLUS. FOTO: Inquam Photos
Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR PLUS. FOTO: Inquam Photos

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, îl acuză pe Florin Cîţu că a demis secretarii de stat USR PLUS pentru că l-ar fi deranjat profesioniştii în administraţia publică.

„Liviu Dragnea spunea că USR PLUS vrea să fure frigiderele şi aragazele românilor. Victor Ponta era mitoman, minţea cum respiră. Am râs de ei, credeam că nu pot fi concuraţi. A apărut Florin Cîţu”, a transmis Moşteanu, printr-o postare pe Facebook.

Liderul USR PLUS a dezminţit acuzaţiile premierului cu privire la o eventuală înţelegere între partidul condus de Dan Barna şi Dacian Cioloş şi AUR pentru a încetini campania de vaccinare. „Florin Cîţu e responsabilul pentru eşecul vaccinării în România. Cel mai mare eşec din Europa, după Bulgaria”, a subliniat Moşteanu.

„Tot în seara aceasta au fost destituiţi toţi secretarii şi subsecretarii de stat numiţi de USR PLUS. Nu a contat cine. Au fost demişi oameni profesionişti, pasionaţi, oneşti şi harnici, intraţi în administraţie pentru a contribui la schimbarea României.Florin Cîţu ne demonstrează că are un singur rol de jucat: să execute restauraţia USL-istă. USR PLUS îi deranjează.

Îi deranjează că în România începuseră să se construiască autostrăzi, că în companiile statului ajungeau oameni profesionişti, că în spitale aveam concursuri transparente pentru funcţiile de manageri, iar la şefia DIICOT şi DNA aveam un concurs deschis, nu ajungeau tot oameni stabiliţi după aranjamente în spatele uşilor închise. Nu este nicio problemă. Rămâne USR vs. USL. Florin Cîţu este un pericol pentru România. A arătat din nou în seara asta. Va pleca. Să fie sigur de asta”, a conchis Ionut Moşteanu. 

Deşi susţinea că este deschis la dialog, Cîţu a legat destituirea secretarilor de stat USR PLUS de faptul că, prin alianţa cu AUR, USR PLUS ar fi putut să negocieze orice în schimbul susţinerii la moţiunea de cenzură, inclusiv să accepte ca AUR să ceară încetinirea campaniei de vaccinare, din moment ce este un partid care s-a poziţionat împotriva vaccinării.

Premierul Florin Cîţu a semnat demiterea a 26 de secretari de stat ai USR-PLUS. Deciziile au fost deja publicate în Monitorul Oficial, în contextul în care premierul susţinea că îi aşteaptă pe cei din USR PLUS la negocieri.

Citeşte şi: Război total. Florin Cîţu a început epurările în ministere. 26 de secretari de stat ai USR PLUS au fost demişi

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite